ILMANVAIHTO- JA HORMIKARTOITUKSET

Pirkanmaan IV-Saneeraus Oy tekee ilmanvaihto- ja hormikartoitukset Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla. Vuosien kokemuksella annamme asiantuntija-arvion talon, huoneiston tai kiinteistön ilmanvaihdon tilasta.

Ilmanvaihtokartoitus

Tutkimme kartoituskäynnillä talojen, asuntojen tai kiinteistöjen ilmanvaihdon toiminnan ja koneistuksen kunnon sekä esittelemme eri vaihtoehtoja sisäilman laadun parantamiseksi. Meillä on vuosien kokemus rakennusten sisäilmaongelmien ratkaisemisesta.

Ilmanvaihdolla tarkoitetaan sisäilman ja kosteuden poistamista(koneellinen sekä painovoimainen) ja sekä niiden korvaamista puhtaalla ulkoilmalla. Silloin kun sisäilmaa kosteutetaan, jäähdytetään tai lämmitetään (yleensä LTO), puhutaan ilmastoinnista.

Hormikartoitus

Hormikartoituksella selvitetään hormien kunto. Mahdolliset vauriot sekä korjaustarpeet paljastuvat videokuvaamalla hormit. Kartoituksessa alan ammattilainen käy läpi huolellisesti kaikki piipun osat, havaintojen pohjalta laaditaan toimenpide-ehdotus ja kustannusarvio. Kartoituskäynnin materiaalit, kuten kuvausmuistio, sekä piippukartta sisältyvät tarjoukseen.

Mikäli löydämme hormista korjaustarpeita, annamme suositukset tarvittavista korjausmenetelmistä ja -aikataulusta, sekä luotettavan kustannusarvion. Riskien välttämiseksi hormin korjaus on tärkeää tehdä hyvissä ajoin.

Suunnittelijoille

Hormi- ja iv-kartoitukset kiinteistöjen hanke- ja toteutussuunnitelmiin.

Rakennusurakoitsijoille

Ilmanvaihtoon liittyvät kartoitukset saneeraustöiden yhteydessä.

Taloyhtiöille

Ilmanvaihto-ongelmien kartoitus- ja selvitystyöt.

Ota yhteyttä!

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö - kerromme mielellämme lisätietoja palveluistamme.