ILMANVAIHTOASENNUS- JA HUOLTOTYÖT

Pirkanmaan IV-Saneeraus Oy tekee ilmanvaihtoon liittyvät työt (asennukset ja huoltotyöt) vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla.

Teemme ilmanvaihtourakat ilmanvaihdon parantamiseksi yksittäisiin asuntoihin, taloihin tai huolehdimme koko kiinteistön ilmanvaihdon saneerauksesta. Toimiva ilmanvaihto on asuinmukaavuuden kannalta ensiarvoisen tärkeä.

Tarjoamme edullisesti myös ilmanvaihdon säädöt ja mitoitukset.

Ilmanvaihtotavat

Ilmanvaihto voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla.

  1. Painovoimainen eli luonnollinen ilmanvaihto tarkoittaa, että korvaava sisäilma johdetaan sisätiloihin esim. ikkunan päällä olevasta korvausilmaventtiilistä. Poistoilma johdetaan vastaavasti ylempänä olevasta poistoventtiilistä, jossa ilma vaihtuu sisä- ja ulkoilman lämpötilaerosta syntyvästä hormivaikutuksesta.
  2. Koneellisessa poistoilmanvaihdossa sisäilma poistetaan koneellisesti mutta ulkoilma johdetaan sisälle venttiilien kautta. Poistoilmaa voidaan ohjata liesituulettimen tai wc- tai märkätilojen sähköisillä puhaltimilla.
  3. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto toteutetaan ulkoseinälle tai kattorakenteisiin asennetun ilmanvaihtoputkiston avulla. Nykyaikaiset ilmanvaihtokoneet ottavat lmmön talteen, joten näin säästetään myös energiaa.

Ilmanvaihtoasennus- ja huoltopalvelut:

  • Ilmanvaihdon mitoitus
  • Ilmanvaihtokoneiden asennus ja huolto
  • Ilmanvaihdon säätö
  • Ilmanvaihtourakat
  • Venttiilien korjaus ja asennus

IV-asennukset

IV-asennukset saneerauskohteissa tai toimitilamuutoksissa, lisäksi myös erikoiskanavat.

IV-konehuollot ja -asennukset

Uusien koneiden asennukset, käytettyjen iv-koneiden moottorien vaihdot, LTO:t sekä poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmien asennukset.

IV-huoltotyöt

Kertaprojektit tai huoltosopimukset sekä iv-mittaus- ja säätötyöt.

Ota yhteyttä!

Soita tai lähetä yhteydenottopyyntö - kerromme mielellämme lisätietoja palveluistamme.